Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flykten

Det som dig förtvivlad gör
Det som du helst flyr från
Kommer alltid ifatt dig

trots dina ynkliga försök att fly
Nu står du här
trillade från ett slott
till en koja

Kärleken du fick är också borta
När hoppet lämnar dig
och du ensam står
så försök förstå
att det är din flykt
som har lett dig hit

avgrunden
försvunnen
i din värld av lögner
din sista längtan
är att möta din skapare.




Fri vers av Tim Söderberg
Läst 515 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-06 00:24



Bookmark and Share


  Olof Dahlin
Tungt, jävligt tungt.
2009-05-12

  En strimma av guld
En vacker beskrivning av en vilsen själ.
2009-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Tim Söderberg
Tim Söderberg

Mina favoriter
Låt vindarna virvla