Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärterummet

En längtan att någon
skall fylla
mitt tomrum,
Att någon skall
ta orden ur
mitt inre
och forma
det som jag
egentligen vill.
Ord som funnits där
hela tiden, som jag
inte själv
har kraft att
ta fram.
Ord som fyller
mina tankar
men som sakta sakta
glider undan.



Ord som
Jag älskar dig!




Fri vers av UllaBritta
Läst 501 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-06 02:23



Bookmark and Share


  gunillago
Väldigt bra uttryckt! Dessutom.....
jag tycker att texten och rytmen är en fin helhet...
2009-05-28

  En strimma av guld
Ibland så är det bara skönt att skriva ord som vi tycker om och det blir en dikt med.
2009-05-09
  > Nästa text
< Föregående

UllaBritta
UllaBritta