Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Embryo

 

Du har tänt ett
litet ljus i mig
Som brinner
av egen kraft
sex veckor


Jag har ett hjärta
litet som ett vallmofrö
i mig

 

 

*




Fri vers av VildLilja
Läst 407 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-06 06:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

VildLilja
VildLilja

Mina favoriter
Äntligen fri
Drunknad