Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För oss

vet inte längre var tiden bär
när tystnaden lägger sig i
som om våra själar uppstod

du en längtan ditom och jag hitom
kan inte blunda för det ohållbara
som gungar till under marken

men älskade du är så nära 
och hjärtat slår för kärlek
under rosenblad och tagg

jag gråter osynliga tårar för oss
som om kärlek och ödet drog i oss
mot okända håll står vi kvar i varann

 




Fri vers av Lindizz
Läst 505 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-05-06 11:08



Bookmark and Share


  aol
uderbart vacker
2009-05-09

  JNI
den här är väldigt bra!
väcker många tankar och kan även vara som ett "uppvaknande"..
2009-05-09

  karenina VIP
slutraden säger allt, när tilltron finns, finns inga avstånd
2009-05-07

    tramp
Vackert om det vackraste

Najs :-)
2009-05-06

  Betlehemsstjärnan VIP
Som en text ur kärlekens bibel...underbar och vacker!!/B
2009-05-06

  Bibbi VIP
Helt suverän.
2009-05-06

  Miss Mod
Dem komplexa kärleken, underbart beskriven.
2009-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz