Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
anteckningar från kanten: tullen, svinesund, norge


björnbär kring ett fordvrak - stämplar och fina pollen

 

 

göra natt

att dra sin borste genom hårtestarna,
tänderna, spotta ut genom sitt sidofönster -

ned på den fläckiga asfalten

-

 

hon var så vacker så att det skulle börja spöregna snart

eller hur var det han hade sagt

 

-

det klackar i växellådorna när motorerna drar norröver

ut på e-sexan

en sorts innerlig, evinnerlig cirkulation
tunga ax som vajar bort på brisen

 

-

 

Richard Brautigan

 

wayward, tipsar igen. 

mycket radio blir det under veckorna.
ibland tumlar guldklimpar in genom högtalarna.

vill du höra, och bli på gott humör;

http://www.sr.se/webbradio/webbradio.asp?type=broadcast&Id=1730176&BroadcastDate=&IsBlock=




Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 297 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2009-05-07 00:09



Bookmark and Share


  Göran P Rödholm
Ljudfilen raderad när jag försökte, men din text får mig att tänka country. Typ. Det är så skönt att se konkretioner och vardagligheter befolka en text. Och vilka dikttitlar du har!
2009-06-03

  Nina V A
så lutar man sig ut en dryg decimeter mer än vad som egentligen är fysiskt möjligt och intar way-vinden, hur den smeker sig igenom ens sinnen och bubblar lackröd. Dessa anteckningars avtryck, vägrenen kantas av vita streck, jag räknar mig in i en karusell medan jag färdas. Blinkar och vajar. Det bor en rikedom i dig! Jo - så är det.
2009-05-15

    Melona
ojoj

du skriver och har
dig så det blir platt fall för mig
vackra människa, tack!
2009-05-14

  Måna N. Berger
Evighet i dina ord, i det vardagliga och den eviga resan.
2009-05-07

    ej medlem längre
det är bara att luta sig tillbaka och njuta dina ord. medhåller gäspan, du får växellådor och annat mankemang att blomma och spira i mina öron. importerande!
2009-05-07

    resilient
Som vanligt vackert, utmanande och sinnligt på en och samma gång. Jag vet ingen annan än du som kan få växellådor att sjunga.
2009-05-07

  Marlboroman/Hg VIP
jag föll för "att göra natt" och resten var bara en manifestation. Strålande!
2009-05-07

  Elin R
åh, ja, det lyssnade jag på.

denna text, särskilt början, gör mig också på mycket gott humör.
2009-05-07

  Carola Zettergren
Underbart.. nära och stämningsfullt..tyckte mycket om detta!!!
2009-05-07
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga