Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan man längta sönder sitt hjärta?



Var sekund ,var minut slår det mig

Att jag saknar dig


Det gör ont, jag vet du kommer, men inte nu

När jag behöver dig


Jag kan inget göra fast jag längtar så

Du lever i en annan värld

och jag kan ej ens ringa



Kan man älska fler än två

Du säger att det är så¨

Jag är den andra

Kvinnan i ditt liv

Den som ingen annan ser


Jag klandrar inte dig

För jag har valt mig egna väg att bakom dig vandra

Du ljög aldrig för mig, sa precis som det var

Men någonstans inom mig trodde jag

Att du





Skulle komma att lämna allt för mig.




Jag är besviken.





Fri vers av Silverstjärnan
Läst 458 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-07 08:33



Bookmark and Share


  Blumma.
Oj, men som jag började rysa när jag läste dikten..
2009-05-09

  devilsangel
Oavsett vad man säger från början så blir det aldrig enkelt när väl hjärtat är med i spelet...klart man blir besviken, man vill vara den enda kvinnan...
Stark text! mycket bra
2009-05-08

  Glensan
Denna sparar jag som Bokmärke, högsta betyg från mej :-))))
2009-05-07

  Carola Bouvin
Ja kärlekens väg rår vi oss aldrig på, synd bara när man älskar två då det oftast blir "några fler"som såras mer då.
2009-05-07

  Sturesdotter
Aj!
2009-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Silverstjärnan
Silverstjärnan