Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Marijuana var mitt vatten, du mitt bröd. Idag suger jag av nazister


vi rökte spliffen som många andra
liggandes i gräset
vi andades in förbipasserades andedräkter
lekte av dem kläderna
du blev alltid våt
vi rullade in under klätterställningen
smekte varandra med våra avbitna naglar
jag sa "att knulla dig är som att knulla ett spann med vatten"
du log bara
så rullade vi tillbaka
röda ögon blev rödare
då vi på två rökte för fem
marijuana var mitt vatten
du var mitt bröd
jag levde på er två
jag älskade bara vattnet


idag intas droger
i ensamhet
en bit utanför stockholm
sinnesförvirringen är mitt vatten
jag köper bara fimpar
och andas in folks vinddrag
i stressen
jag kan bli mycket mätt
skratta har jag inte tid med
jag njuter av självdestruktivitet
smärta är mitt bröd

jag lever för självdestruktiviteten

destruktiva förhållanden
droger
minnen
självsvältande


jag pekar alltid finger åt
nazister ihopp om en käftsmäll
då ska jag erbjuda dem
en avsugning
svälja
och hata dem ännu mer








Fri vers av Skäl till själ
Läst 519 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-05-07 19:02



Bookmark and Share


  Maria Natasja
Jag älskar dig mannen...så är det! Katastrof bra!
2009-05-25

  Carola Bouvin
Du klär med dina ord en för många sann tragisk verklighet, må alla himlens stjärnor lysa över dig.
2009-05-07

  Svartsilver
fast jag suger fan inte av några nazister hehe
2009-05-07

  Svartsilver
mycket bra.
man kan hata sin smärta dock även älska den. hånle åt folk som följer strömmen.
du får mig att minnas svunna tider.
2009-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Skäl till själ
Skäl till själ