Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min vän Jörgen
Inspirerad av Amy Winehouses ''You know I´m no good''



Att inte duga

 

duga som den

man är

vår ständiga kamp

vår eviga dröm

 

drömmen som kanske förblir dröm

i bästa fall förverkligad av kärleken

 

duger jag inte

i andras ögon så får

jag göra det i mina egna

och sluta svika mig själv




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-05-07 19:18



Bookmark and Share


  Hans Christian
Sista strofen har du fått till helt perfekt . Bravo. Man får vara hjälte i sitt eget liv.
2009-05-08

  * Ammi *
alldeles rätt min vän
ta mig som jag är, annars får det vara, varför ska vissa göras om? det betyder ju att man inte är bra som man är
2009-05-07

  HQ
Helt rätt, underbart bra text!
Den är bara sig själv som man tvunget måste umgås med och komma överrens med hela livet.
2009-05-07

  Ewa-Britt Nilson VIP
Tro på sig fullt ut
från början till slut
absolut det allra
bästa beslut...
Rätt skrivet!
2009-05-07

  glittertindra
sant.. först och främst borde man ju stötta sig själv... tro på sig själv..
2009-05-07

  Ronny Berk
tänkvärt om självkänsla och självkännedom, en text att begruna
2009-05-07
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP