Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oförutsägbart är ganska bra ibland



I min stad där ingenting någonsin händer

har jag plötsligt fjärilar i magen




Övriga genrer av I Reformed
Läst 227 gånger
Publicerad 2009-05-07 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

I Reformed
I Reformed