Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om att vara gift, med en dålig barndom...


Han tar på sin röda näsa

Hans roll är mycket clownens. Han tar på sin röda näsa, sprider kärlek och skratt i fabriken familj.

Barnen älskar honom, men hon ser tåren på kinden.
När han sminkar av sig ser hon hans sköra inre, hans stora varma hjärta så fyllt till bristningen utav värme. Hon känner honom så väl, de är själsfränder det vet de båda.

Hon känner så starkt att han inte vet hur han skall använda den, att han inte hittar kanaler för all sin kärlek. Att det är lite fult att älska, att han liksom inte är värd att älskas.




Fri vers av Malin Rapp
Läst 761 gånger
Publicerad 2005-09-20 13:33



Bookmark and Share


  himlens hemlighet VIP
att hantera det man kommer ur, den man är och samtidigt den man vill vara...sätter spår...i de djupa spår som redan är satta...en clown eller kanske en jonglör finns inom de flesta...i sorgen och smärtans cirkus...tack för tankarna och bilderna!
2005-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Malin Rapp
Malin Rapp