Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

endast stjärnorna

och en hel drös

med vanliga små människor




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 473 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-05-07 23:00



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Snyggt
precis som
dina fina konstverk
på antologin
2009-05-08

  Sturesdotter
Ja, här o nu!
2009-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP