Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lämna mig inte, snälla?

en kind torkar lika fort igen
drömmar krossas
illusioner faller i bitar



allt jag ville var du




Fri vers av BABYSTAR
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-08 00:15



Bookmark and Share


  mayhem and order
känns som det borde vara ett utropsteceken och inte ett frågetecken i titeln.
2009-05-08
  > Nästa text
< Föregående

BABYSTAR