Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår i vitt och rosa

Två gamla damer
med silverhår - samtalar
framför körsbärsträd.




Bunden vers (Haiku) av vera gade VIP
Läst 467 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-08 09:54

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Björn Nilsson VIP
Jag får en bild av detta ...
2009-06-01

    papillon
Se, det var en haiku som hette duga!!
2009-05-08

  Anders P VIP
mycket ömsint och vacker haikubild.
2009-05-08
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP