Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
allt allt allt kommer till den som vågar vara rädd


Dåligt blandad sockerkaka



& när du snickrar din
mammas kista
undrar jag

om jag ska bli likadan


jag är rädd för allt som rinner i mina ådror

rädd för allt jag vet
att jag bär innom mig

om jag varit en hund
hade jag varit en med dålig stamtavla

Om jag var ett ljus
var det ett helt utan stearin




men det är jag inte




jag är jag
och vem jag är i hjärtat
kan ingen ta ifrån mig


Inte nu
inte då


Rädsla ska aldrig få ta mina fötter från jorden



Men jag är ledsen att för er gjorde den det.






Övriga genrer av Troll ॐ
Läst 453 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-05-08 12:25



Bookmark and Share


  WhiteTrashBastard
denna var har djup ner i avgrunden!
faan så bra du e fiin!
2009-05-10

  Bjarne Nordbö
Jag har en gång blandat en riktigt dårlig sockerkaka. Man blev alldeles yr av att äta den. Hmmm

Du skriver om rädslan. Faan jag har levt den. Styrts av den. Avgudat den för den gjorde mitt rum så litet att bara jag fick plats. Jag hatar stamtavlor, detta uppdelande i vad det nu är. Särskiljningar av arter,faan och hans moster.

Du verkar ha hittat något. En känsla, en dröm en tanke vad vet jag. Men jag äskar när du skriver att rädslan aldrig ska få ta dina fötter från jorden. För det är just det den gör. Om man inte lär sig vad den står för.
2009-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Troll ॐ
Troll ॐ