Fotot är taget på klippan där vi vigdes ute på Ursholmen 

 

Hade ärende upp till vinden och fick syn på min brudbukett

 

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fotot är taget på klippan där vi vigdes ute på Ursholmen 

 

Hade ärende upp till vinden och fick syn på min brudbukett

 




Brudbuketten

 

min älskade var så hemlighetsfull

och sprang iväg med snabba steg och orden

ska bara ordna ett par saker

han hade med sig en brudbukett av vilda blommor

som jag hade önskat mig och runtom var det

som ett tårtpapper av plast

 

nu har mössen ätit upp alltihop

emballage och blommor är smulor

men jag ser att min älskade ler

i sin himmel när jag beskådar

kvarlevorna för han vet ju vad

mitt hjärta är fyllt av - i all evighet




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-08 17:34



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Så vackert och kärleksfullt skrivet, och vilken vacker bild .....
2009-05-09

  Hans Christian
Mmm, jag bara njuter, suveränt skriven poesi.
2009-05-08

  * Ammi *
Ja du Ulla, jag har ju sett brudfotot med buketten där du strålar så vackert, som den vildros du är, en evighetsblomma och mössen blev mätta för stunden medan din älskade roat tittar på
2009-05-08

    Saulus
Vackert, underbart!
2009-05-08

    ej medlem längre
Så fint skrivet!
2009-05-08

  Ronny Berk
känslosam bukett ur minnes gömmor , bevarade på vinden, likasom förmedlar vinden som omsveper granita klippor, fin poesi med berörelse
2009-05-08
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP