Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ne, jag hatar rubriker



Det är svårt att ta farväl av människorna som lärt mig att leva

Det är ännu svårare att lämna bakom de
som inte lärt sig än




Fri vers av I Reformed
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-08 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

I Reformed
I Reformed