Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar i den kenyanska öknen

Kamera på golvet.


Stengolv.


Kyrkbänkar pryder mina fötter
och tjänsten ges åter.


Flytande ord som om några veckor kommer susa genom väggar och överrösta dagens eko.
Längtan kommer att knytas även om tankar på bekanthet ibland slår mig
med öknens stengolv


som fångar.




Fri vers av Moonwater
Läst 400 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-08 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moonwater
Moonwater