Foto Ulla" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla


Ytterligare en sommar

 

en ensamsommar till

vet inte om jag klarar

de starka känslor sommaren för med sig

sommaren - vår tid

snart är dagen då vi möttes och dina ögon

skrattade havsblått när du sa

''hänryckningens tid och jag ska hem och tvätta''

kärleken var ny och jag förtrollades av dig

alla ljusa nätter - våra långa samtal

din musik - alltid din musik

mitt hjärta har sörjt så länge

sommarens dofter gör så ont

det är inte sällskap jag saknar

det är dig - alltid dig

jag lär mig sakta stå ut

utan dig




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-09 08:04



Bookmark and Share


  jardan
Du skriver så vackert om din saknad, grips
2009-05-10

  Sturesdotter
Saknad i hjärta och hela kroppen...o själen
2009-05-09
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP