Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
FRIHETEN finns inte, men f r i h e t finns
Givetvis tolkar vi den olika.....



Frihet

 

frihet för mig

är att få leva mitt liv

efter det jag tror är rätt

och bli trodd

för den jag är




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-05-09 09:40



Bookmark and Share


  arja savela
Jag känner mig inte fri som jag skulle vilja.Kraven hopar sig och sjukdomen gör mig ofri. Försöker ta till mig Dina frihetens ord.Tack!
2009-05-17

  Eaglemountains VIP
I sanning sagt och i en önskan om att i respektfullhet få bli behandlad som Du vill och ÄR .....
2009-05-10

  Sturesdotter
Köper din tanke, tar den inombords och jämför med den jag har; ja...samma!
2009-05-09

  Hans Christian
Och denna frihet får man slåss för...
2009-05-09

  * Ammi *
ja, och numera tar jag mig friheten att vara den jag är, och gör det jag vill, jag är så trött på alla mallar, vem "skriver" dem, egentligen???
2009-05-09

  Gunwale VIP
Sköna, positiva ord! Bra ingress!
2009-05-09
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP