Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

semsterort II


där i grottan
fann hon ensamheten
och dagens enda snäckskal




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 417 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-05-09 12:07



Bookmark and Share


  Sturesdotter
det där snäckskalet berör
2009-05-13

  Ola Rydberg
fin poesi
2009-05-10

  Lili Samuelsson VIP
den här gillar jag, så enkel och innehållsrik i det lilla på samma gång
2009-05-09

  thyra
Bildrikt fin!
2009-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP