GOD SERVES YOU RIGHT..." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
GOD SERVES YOU RIGHT...


Servant...

 

A Man Can Give What Serves You Right...

But God Gives What You Deserve...

As Long As You Serve Him Right....




Fri vers av irenecbcn
Läst 404 gånger
Publicerad 2009-05-09 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

irenecbcn
irenecbcn