Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det behövs inte alltid så komplicerade dataspel...


Fingerlek

När muspekaren far över ditt foto
blir den ett finger
- ett finger som vill peta.

som vill följa dina drag,
din ögonlinje, näsa, dina läppar.
Som vill killa dej på kinden, hakan,
klappa ditt tunna hår.

Kul att leka så här.
Med ett finger och en skärm.
Ditt foto rör inte en min.
Men jag fnissar.
Du är fin!




Övriga genrer av Lena Nilsson
Läst 464 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-09 23:56



Bookmark and Share


  Mats VIP
Härlig text i dessa datakommunikationstider Så nära och ändå så långt borta Braa
2009-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Lena Nilsson