Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten drog förbi

 

ungdomligt oförstånd

livet rasade som ett korthus

kvar stod jag med skammens rodnad

dumhet och oförstånd

hand i hand

 

fyrtio år senare

vaknar jag en morgon

lättad över att den tiden

är längesedan förbi och

skammen har lättat




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-10 07:46



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Skam och skuld; de där tunga oken.
Låter som om du drömt...
2009-05-10
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP