Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

@

 

i omsluten

tystnad

 

vaggad till

slut




Övriga genrer av Jori
Läst 349 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-10 16:13



Bookmark and Share


  Caprice! VIP
Tack för en ny bild av en välkänd symbol! Snyggt.
2009-09-22

  peter markurth
fint hållet
2009-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Jori
Jori

Mina favoriter
tystnad
På knä