Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland tror jag att

 

det känns som

om hjärtat ska

brista

somliga dagar

som om det redan

har

brustit




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-10 16:37



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Så kan det gå
då och då hur man
än försöker och gör!
Kram till Dig jag
tänker på Dig!
2009-05-10

  Sturesdotter
Och inget lim finns; bara tröstekramar
2009-05-10
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP