Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns ord som

 

och så finns det

de ord som aldrig

kommer att sägas

som inte kan sägas

för att de

inte kan höras




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-10 20:41



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Mycket klokt sagt...så sant så sant
2009-05-10

  Ronny Berk
ord och meningar som finns - minns ! kortfattat men innehållsrikt, den poesin
2009-05-10
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP