Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min hund kan bli förfärligt rädd. Hon har många otrevliga upplevelser med i bagaget. Igår bet hon en man.


Vet faktiskt inte

 

jag vet inte om jag

orkar vara med om det här

fler gånger vet faktiskt inte

hur jag ska klara dessa

negativa upplevelser ensam

 

det var mitt fel

hon behöver springa för att

hennes leder börjar bli gammalstela

och jag släppte henne för att vi brukar

få vara själva just här just denna tid på dagen

 

det var fel

männen som kom

skrämde henne till försvar

och om vi har tur

blir vi inte polisanmälda

 

nu vet jag faktiskt inte

om jag vill ha det så här

och veterinären har bedyrat

att hon inte är aggressiv bara rädd

men vad hjälper det mot

skulden skammen skadan

som tillfogats en oskyldig man

som bara råkade vara den som kom förbi

 

luften och

den lilla livslusten

som börjat spira

försvann som

när ballongen

går sönder




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-10 20:47



Bookmark and Share


  * Ammi *
Ja detta är sånt som händer, tyvärr. Långkoppel får gälla i fortsättningen, så tråkigt när hon så väl behöver röra på sig! Hoppas det var förstående människor du mötte i alla fall. Tappa inte modet, livet är inte fläckfritt
kram
2009-05-10

  jardan
Å nej - inte detta, Wilma och jag känner så med er, sista strofen är vacker i allt elände...
2009-05-10

  Sturesdotter
Blåser o blåser i dig; det VAR inte ditt fel!
2009-05-10

  Ewa-Britt Nilson VIP
Järnspik!
Villken otur!
Jag hoppas att
det löser sig till
det bästa för Dig!
Jag håller alla
tummar nu! Du!
2009-05-10
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP