Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svag?


Blickarna
reflekterar tomma hål
i min närhet,
oändligheter tycks inte
kunna fylla dem

Sältan kyler mina kinder

bränner på tungspetsen
när jag fångar in smärtan
som tar vägen nerför kinden

Återanvänder den
bedövas
sveps in
i ett vidunderligt täcke

Känslor är en tillgång
men är inte alltid
på min sida




Fri vers av C.Källner
Läst 436 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-10 21:56



Bookmark and Share


  sulimaa
Otroligt vackra ord...som resulterat i en underbar text!
2009-06-22

  Suzy med punkterna
bränner på tungspetsen.....är något som fastnar i mitt inre.
Starkt och naket känns detta.
Applåder!
2009-05-31

  Carola Bouvin
Känslors tillgång på ont och på gott, somliga bäddar vi ned djupt andra låter vi väl levas ut.
2009-05-30

  Regn & Grus
Stark & sinnlig dikt som fångar in det svårförståeliga.
Känslan av ofylda vidder.. en dikt som berör i djupet.
2009-05-12

  Junitvillingen
...och det är när känslorna inte är på ens sida som det kan bli så tufft. Berörande dikt, så fint formulerad...svag är du verkligen inte, däremot känslosam - och det är en fin egenskap. Applåder för denna!
2009-05-10
  > Nästa text
< Föregående

C.Källner
C.Källner