Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tjugoårtusendet och ur lång har vi kommit!?


Konserverat

Ring klocka ring

ringa in makterna som förfördelar
de som med skjortorna knäppta åt andra hållet
och utan skägg äro födda

lös upp era knutna händer
häll fotogen över de medeltida tänkarnas tankar

tänd en eld!

låt den brinna!

som såsom halva befolkningen bränns
på samhällsaltaret till den andra halvans fördel.





Fri vers av _Mian_
Läst 431 gånger
Publicerad 2005-10-07 14:49



Bookmark and Share


  Zache
YES!!! :-)
2005-10-19

    viola raz
"lös upp era knäppta händer...

....samhällsaltaret till den andra halvans fördel."

väldigt bra skrivet.. fastnar speciellt för roliga och kluriga formuleringar och ord.. jag tycker också att du känns orädd och modig i ditt skrivande vilket är imponerande!!
tack för trevlig läsning!
2005-10-07
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_