Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad en vän, som vi saknar mycket.. :'(


Nästa kapitel..

I ditt liv efter detta,
startar ditt nästa kapitel.
I det skapas en värld för dig,
med hopp och glädje.
Där finns det plats för alla du välkomnar,
och alla du älskar..
Även om du rest bort,
så finns du här hos oss..
I våra tankar och i våra hjärtan,
tills vi kommer på besök till dig..
Ett mörker så starkt,
behöver en stadig lykta..
Så vi skickar med en,
i ditt liv efter detta..




Fri vers av Slisk Querzion Lindqvist
Läst 455 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-11 11:17



Bookmark and Share


  Peter Jr Eriksson
fan så bra!
2009-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Slisk Querzion Lindqvist
Slisk Querzion Lindqvist