Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mörkret finns sanning

 

det är mörkare

än mörkret och dysterheten

vägrar lämna mig ifred

 

inga vackra gårdagsminnen

tar bort dagens smärta

 

dysterheten är välkommen

den säger mig mycket

om sanningen

 

så slutar jag att kämpa mig upp

låter det mörka bli så mörkt det är

 

njuter av uppriktigheten

där klämkäcka tankar i

inte har plats

 

jag tror på den som följer mig i mörkret

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-11 19:59



Bookmark and Share


  Sturesdotter
ja, man måste våga se var man finner ro
2009-05-11

  Hans Christian
En sann vän följer i mörkret och begär heller ingen förändring.
2009-05-11

  Suzy med punkterna
Mörkret ger vila
2009-05-11

  Sladjana Zubcevic
Vackert skrivet!
2009-05-11
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP