Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Jörgen


Var inte rädd för mörkret

 

var inte rädd för mörkret

ty ljuset vilar där . . . . . .

en text till tröst men

den tröstar inte mig

 

må den ge andra tröst

jag kan inte lura mig själv

när ljuset inte alls vilar i mörkret

när det är mörkret som är mörkret

 

de vackraste ord jag fått var:

jag följer med dig i mörkret

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-11 20:05



Bookmark and Share


  Sturesdotter
så vacker sluttext...
2009-05-11

  Hans Christian
En varm sorgsen dikt, att finna tröst i då trots allt. Jag tycker den är mycket vackert komponerad.
2009-05-11

  Suzy med punkterna
Helt enkelt strålande!!!
2009-05-11
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP