Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig sjunka

 

låt mig

falla djupt

låt mig

sjunka ner

om jag måste

 

det svartaste mörkret

är som svartast

strax före gryningen

jag tar din hand

när skräcken

sköljer mig




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-11 20:08



Bookmark and Share


  Sturesdotter
smärtar
2009-05-11

  Hans Christian
Berör mig starkt, briljant min vän.
2009-05-11

  KristinaE
.. livspoesi - ord som lenar!
2009-05-11

  Suzy med punkterna
Fantastiskt skrivet
2009-05-11
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP