Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mina tankar hos .........


samma väg

Alla jävla korridorer är samma sak
Man kommer in av olycka
Men kommer ut av tur
För ingen vill vara här frivilligt
Dörrarna ser likadana ut
Rummen med samma kvava doft
Av skam




Fri vers av någon där ute
Läst 395 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-11 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

någon där ute