Inspirerad efter ett varmt telefonsamtal
med en underbar vän

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mod kan vara att våga se, våga ta emot det naket mörka

 

Inspirerad efter ett varmt telefonsamtal
med en underbar vän




Som det är

 

att inte skygga

inte försköna

säga som det är fast det mörknar

 

ingen står ut att höra

alla vill ''trösta bort'' smärtan

rädslor möter överallt

 

tills min vän sa

det ÄR dystert

det FÅR det vara

 

 

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-11 21:53



Bookmark and Share


  * Ammi *
ja det får det väl, skönt med varma samtal
kram
2009-05-11

  Hans Christian
En mycket klok vän :o)
2009-05-11

  Sturesdotter
skönt med rak ärlighet!
2009-05-11
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP