Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

säg ja....

Säg ja!
öppna din mun,

till att bejaka
bekanta dig med färgerna
besvara livet
bevara förnuftet
beskriva höjderna
beräkna djupet
besinna vägen
betänka enfalden
bevisa ditt mod
bevinga orden i dig
berömma dina framsteg
bemöda dig i det lilla
behöva MER

AV ALLT!




Fri vers av *Boppisgodis*
Läst 318 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-12 00:10



Bookmark and Share


  blaite
Du e dyr i drift..vill ha allt haha..du e grym på bokstaven B..som i blaite typ..Ps grym text
2009-05-12
  > Nästa text
< Föregående

*Boppisgodis*
*Boppisgodis*