Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oförlöst

 

jag bär på minnena

och går ständigt omkring

som en havande kvinna

oförlöst

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-12 09:17



Bookmark and Share


  Ronny Berk
minnens havandeskap pågår mer än nio månader, detta väl beskrivet textledes
2009-05-13

  Eaglemountains VIP
Förlösandet måste komma någon gång, när bestämmer man lite själv ....
2009-05-13

  Sturesdotter
Mycket bra text med stort innehåll!
2009-05-12
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP