Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Invokation

Låt björken böja en lyra av ljusa grenar
genom min själ 

och vinden spela all världens sånger 
på min känslas strängar
tills de klingar rent.

Lyft så bort allt grått dis
från vinterdjupet
och ge sol och fåglalåt.

Få värmen att slå ut sina vingar, 
du tämjare av all vår karga frusenhet,
driv bort regnets tyngd!




Fri vers av Cadena
Läst 445 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-06-01 17:22



Bookmark and Share


  Henning Hson
Tummen upp!
2016-01-17

  Bo Himmelsbåge
Vacker o hoppfull vårdikt!
Spelar så ömt på ljusets
o känslans strängar...
2015-06-04

  Lars Hedlin
Verkligen bra framfört!
2015-06-02

    ej medlem längre
Må så ske!
2015-06-01

  KYREUS of Sweden
Spritter!
Spritter!
Lever.
2015-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Cadena
Cadena