Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

röda trafikljusens poesi

 

 

(handlar om)
att vara framför denna omänskligt höga barrikad
att inte kunna tränga sig igenom saltvatten
att ha seriösa miner på döda fåglars ansikten
under naglarna som spikar
och hoppas på att denna hud går att ta av
för att sedan hoppa in i ny

bortom rödlysande trafikljus

medan du hör små rökande barn
som gör flätor med dina tarmar säga:
det är förbjudet att passera rött




Fri vers av Sanchez
Läst 498 gånger och applåderad av 18 personer
Utvald text
Publicerad 2009-05-12 14:00



Bookmark and Share


  Nina V A
men shit, detta är oerhört bra, som att klösa mot svartatavlan och rysa, rysa i ett bild- och känsloflimmer, jag kommer att finna massor av toppar ur denna!
2009-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Sanchez
Sanchez