Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utanför Fönstret

Jag kollar ut genom detta fönster
Fönstret i ett rum, där luften känns kvav
Allt som hörs är tickandet av en klocka som går efter,
Ett surande ljud från alla elektriska prylar,
Knakandet och knirrandet från träet i huset
När det flyttar på sig

Utanför fönstret skinner solen
Och det ser ut att vara så varmt
Men här inne sitter jag fängslad
Här inne där det är grått och kallt

Utanför fönstret så finns det en värld jag inte kan nå
Endast ett fönster skiljer de två världarna åt




Fri vers av 92 Lady J
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-20 11:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

92 Lady J
92 Lady J