Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

intill



de absolut vackraste orden
och de absolut vackraste linjerna som ditt ansikte besitter
har jag dragit mina ögon över flera gånger om

ryggen som jag i smyg har strukit mig emot
ögonen som jag inte kunnat titta in i för länge
och händerna som spelat på en gitarr för bara mig

handskaket vid en första hälsning
pulsen på din hals som jag känt av vid en hastig kram
och bilden av en leende Du som fastklistrad på insidan av ögonlocken

de vackraste linjerna, har jag dragit mina ögon över flera gånger om
i smyg

på håll

och alldeles alldeles tätt intill.




Fri vers av LaAj
Läst 363 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-13 00:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LaAj
LaAj