Foto Ulla" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla


Nya vägar

 

när sönderfallet pågår

bit efter bit

trillar bort

raset är ett faktum

 

ett skadat själv

en misshandlad kropp

 

bitar som inte går att återfinna

 

spanandet efter nya

användbara delar

 

den största konsten av alla är att

finna nya vägar där inga finns

hitta nya delar att infoga

finna gamla att laga




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-13 08:42



Bookmark and Share


  Ronny Berk
bild och text i harmoni, diktarjagets känsla av sökande väl förmedlat
2009-05-13

  Sturesdotter
Tror lagningsprocessen är på gång, anar nya spår runt mina hemtrakter!
2009-05-13
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP