Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinnare

 

jag leder

kommer att vinna

ligger etta på listan

 

tristessuthärdlighetstopplistan




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-13 08:44



Bookmark and Share


  Njord
Snyggaste långordet jag läst på länge
2009-05-13

  Ronny Berk
en text som berör i sin budskaps föregivning, ligger väl till även på listan över nyskapade ord
2009-05-13

  Sturesdotter
*ler*
nä, trevlighetslistans etta är du!
2009-05-13
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP