Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resa sig

 

sorgen fyllde

mitt hjärta mitt jag

ständigt fyllt av saknaden

 

hukad av sorgen

böjd av smärtan

vill resa mig

 

hur gör man

 

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-13 12:44



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Frågor om livet, väcker många tankar - även hos mig; hur gör man...jag som alltid blundat
2009-05-13

  Ronny Berk
ställer frågan och söker svaret, förmedlar väl sorg och saknads känslor
2009-05-13

  Njord
Ja hur gör man?
Bara du kan hitta din väg. Råd är nog meningslösa här.
Fint skrivet
2009-05-13
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP