Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Flygande tankar i en värld som inte många känner till.


Vill sprida min säd till barns låtsaskompisar

solsken bara över mig när dina salta tårar droppade ner i min ficka
som jag ska dricka till middagen gjord på nakna drömmar och kallt stål

och blodet bara rinner ner längs gardiner
i förortshus där änkor ringer och förklara att
ondskan gick förbi
nu är det hennes tur och kanske ska hon ringa ännu en
i så fall grannen och förklara att hon genast måste täcka för tvn om hon vill ha den kvar
en massa vapen osäkras denna dag

en klasskamrat som är falskt blind kommer snart bli
en av änkorna
ska sedan taga bort prickarna och mata henne i dammen bland ankorna
och göra en dunkudde av henne
sen sova gott resten av livet
jag ska även mata min katt med hennes fördomar
det kommer fungera som gräs då katten kommer att spy för att rensa magen

jag vill slicka dig ren min uppblåsbara ängel
sprida min säd till barns låtsaskompisar
dom verkar så trevliga och fina






Fri vers av Skäl till själ
Läst 371 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-13 15:11



Bookmark and Share


  objekt3
att du kan tvinga in ordet ängel är ett under du är härligt inspirerande befriande vulgär
2012-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Skäl till själ
Skäl till själ