Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Okrossbar

Jag vill inte heller vara
den som drar ner stämningen som
persiennerna när jag försöker sova och
dagsljuset blinkar bakom ögonlocken

Jag vill hellre vara gnistrande
Bara inte så där
okrossbar ens mot livets blanka yta

Som om jag faktiskt inte var
fylld av blod




Övriga genrer av Människa
Läst 279 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-13 21:44



Bookmark and Share


  VampyrÄngel
GOOD!
I like it!
2009-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Människa
Människa