Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

händerna på täcket

så kom frågan
om jag haft någon annan sedan vi sågs

och jag visste inte vad jag skulle svara
så jag dribblade bort din undran

att jag inte haft händerna på täcket
men heller inte
kanske aldrig?
älskat någon
som jag älskade dig

jag orkade inte berätta
om tomheten efter dig

väntan som blev för lång
besvikelsen för stor
för mig att bära

att jag försökte KNULLA bort dig
det lät så fult

hur jag lät andra mäns
kukar peneterera mig
för att fylla hålen

tills jag insåg att
de endast grävde dem djupare
gjorde mer plats åt
tomheten

och jag höll själv i spaden




Fri vers av katastrofromantiker
Läst 827 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2005-09-21 14:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mästerligt om en förtärande tomhet som ibland kan leda till destruktivt beteende.. Mycket väl konstruerade meningar.. Wow, liksom!!!
2018-08-10

  * MARY *
Braaaaaaa !!!
2010-08-15

  Susanna
Så fantastiskt bra och ärligt skrivet!
Är riktigt imponerad hur du fick ihop slutet så fiffigt! Och att det faktiskt stämmer korrekt med hur tomheten efter någon känns!
2005-11-15

  Rufus
En jävligt självutlämnande och vågad dikt som det krävs mod för att skriva och mena. Stark och bländande ärlig!!
2005-09-29

  Smultris
Snyggt skrivet... Du lyckas verkligen få fram känslan i den här dikten.
Gillar....
2005-09-21

    Nils W
snygga jämförelser... eller jag vet inte om jämförelser är rätt ord, men jag hittar inget bättre. känslan blir tydlig.
2005-09-21
  > Nästa text
< Föregående

katastrofromantiker
katastrofromantiker