Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För att jag vill

Ur djupet
av mitt väsen
stiger orden;

 

Jag är här.

Ta emot mig!

 

Du ska veta
att jag har
väntat
på dig.

Det tog bara
sån tid
att bygga
en plattform
hållbar
nog
för två.

Den förra
brakade
jag
rakt
igenom.

Länge fick jag
klättra uppåt
innan
jag förstod
hur djupt jag fallit.

Nu faller jag inte
längre ner
än
till dina
fötter.

För att jag vill.




Fri vers av Mangal VIP
Läst 1163 gånger och applåderad av 53 personer
Publicerad 2009-05-13 23:18



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
En beundransvärd omvändelse som inbegriper styrka och förmåga att älska. Ödmjukt skriven.
2011-09-27

    ej medlem längre
Blir tårar...
.... .... ... ..... Så vackert o Hoppfullt.
2010-12-19

  Junitvillingen
Ja, just det..."för att jag vill"...du lyckas beröra på djupet...inget tillkrånglat, men SÅ stort...
2010-12-15

  sommarmoln
Verkligen att ta in...känna...förvara...
2010-10-21

  Ordregnspoeten
Fin filosofisk betraktelse med resa in i det innersta. Det här är diktande på hög nivå.
2010-09-04

  SurtantZ
Stark!! Riktigt fint skrivet!! Tummen upp :)
2009-06-14

  Regn & Grus
Inga flyende luftslott.. en levande bred stig för två fogas bit för bit.
Härligt viljestark & ljus.
2009-06-03

  kärleks ängel
vackert!
2009-05-17

  noname_realmind
Väldigt fint skrivet om tillit! :))
2009-05-14

  Blodros
Ja, precis så!
insiktsfullt, välkomponerat

Gillar! :)
2009-05-14

  coffe
underbar,..ingen kamp,,full av tillit till dig själv och din omgivning..c
2009-05-14

  Blåbäret
fantastiskt överlåtande
underbar gåva
insiktsfullt liv

applåder
2009-05-14

  Lena Renman
Underbart skrivet och underbart att få ta emot för den som får...

Lena som applåderar
2009-05-14

  glittervakuum
Vackert, jag gillar dina radbrytningar.
2009-05-14

  Yvonne
Vackert och djupsinnigt om tvåsamhet. Applåd.
2009-05-14

  Annmargreta
Jag vill tala om att det här var så bra!
2009-05-14

  Anders P VIP
Gillar denna bild av tvåsamhetens villkor
2009-05-14

    ej medlem längre
Riktigt lysande fin dikt! visdom!
2009-05-14

  friheten
Wonderful written!!!
2009-05-14

  Ilona _L
Som vanligt har du ett bildspråk som jag tycker väldigt mycket om! Jättefint skrivet!
2009-05-13

  Sturesdotter
Den här plattformen verkar stabil; tycker om denna texten!
2009-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Mangal
Mangal VIP