Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rösten

 

inget går upp

mot en mjuk röst

 

som inte raspar

 

inte gör rispor

i själen




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-05-13 23:26



Bookmark and Share


  jardan
så sant en röst som lenar
2009-05-14

  stella
Balsam!
2009-05-14

  Ronny Berk
så väl iakttaget, så väl tänkt och skrivet om samvaron människor mellan
2009-05-14

    sunnanvind
En röst kan vara som balsam...eller tvärtom, göra rispor i själen..fint vännen!
2009-05-14

  Gunilla VIP
Mmm!
Vad kan vara ljuvligare
än en mjuk öm röst?
2009-05-13

  * Ammi *
Vackert ..
2009-05-13

  Sturesdotter
Röster betyder oändligt mycket. Och oraspiga, de är som söta karameller!
2009-05-13

  Hans Christian
Mmm, så vackert ! " inte gör rispor i själen"
2009-05-13
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP