Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Meditera eller bara få vara är en form av levnadskonst


En stund för sig själv!




En form av tomhet slår till

Jag söker känslan men finner att

Jag har slutit mig


Kanske är det ett sätt att överleva när allt strider i motvind

Eller kanske för jag inte vill strida med ström.

Orden formar sig i mun

Jag vet ej längre vem jag är

Eller vad jag vill

Det är tomheten som fått sig ett namn

För i tomheten finns inga ja eller nej eller vet eller ej.

I tomheten finns inga ljus eller mörker

Tomheten är neutral och alla bilder tappas bort på vägen

Känslan av att bara ge sig hän är

Ganska skön

Jag tänker ej, känner ej, vet ej.

Jag bara finns i denna stund

Jag andas in och ut långsamt

Det enda jag ser är lågan från ljuset utifrån in i mina ögon

Den reser sig upp och ned tillsammans med mina andetag.

Jag öppnar mina ögon och blåser

I ljus som slocknar tänds tomheten till liv.

Jag känner mig lugn inuti.







Fri vers av Silverstjärnan
Läst 379 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-14 07:22



Bookmark and Share


  Glensan
Skrivet med vibrerande skönt inlevelse
och en känsla som nästan går att ta på
2009-05-14

  Carola Bouvin
Skön den är denna stunden när man bara är, guld den är värd.
2009-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Silverstjärnan
Silverstjärnan